Home / P-Piller beställ Cilest cilest 0.25mg/35mcg cilest online Cilest p-piller Cilest säljes Köpa Cilest / Köpa Cilest säljes online - beställ Cilest p-piller 0,25mg/35mcg

Köpa Cilest säljes online - beställ Cilest p-piller 0,25mg/35mcg

Vad är Cilest?

Cilest, ofta bara kallad “p-piller” är känd, är en av de mest effektiva preventivmedel på marknaden. De är skyddad mot graviditet till 99% och kan även testas för behandling av endometrios (celler växer på organ utanför livmodern) rekommenderas.

En av de viktigaste funktionerna i Cilest är att det hjälper till att reglera den tid och den smärta och obehag brukar minska kramper. Liksom andra piller är Cilest gälla omedelbart om det tas den första dagen av din menstruation.

Cilest omfattar både ämnen etinylestradiol (35 mikrogram) och norgestimat (250 mikrogram), den konstgjorda versioner av de kvinnliga hormonerna östrogen och gestagen. Eftersom dessa hormoner är aktiva agenter i Cilest, skyddar Cilest p-piller före graviditet på tre sätt.

Du kan beställa Cilest enkelt och säkert online med oss. Allt du behöver är gratis konsultation online innan du köper att fylla, som sedan granskas av en legitimerad läkare för att se om Cilest är rätt preventivmedel för dig. Receptet är skapat, kommer medicinering att sändas som fri leverans och du får Cilest nästa dag.

Vilka är fördelarna med Cilest?

Cilest är tagen den första dagen av perioden, det ger omedelbart skydd mot graviditet. Eftersom Cilest ska tas en gång dagligen vid samma tidpunkt, är Cilest ett bekvämt skydd mot graviditet. Andra fördelar är positiv inverkan på intensiteten och smärtan av din mens och förmåga att förutsäga när mensen börjar. Cilest är också används för behandling av endometrios. I denna sjukdom, avsätts på delar av livmoderslemhinnan utsidan av organ och orsaka svår smärta i buken, ryggen och bäckenet.

Hur Cilest?

Cilest är en kombinationsprodukt av p-piller och består av östrogen och progesteron. Graviditet är inte möjligt, eftersom ägglossningen förhindras att ett ägg inte släpps. Slem i livmoderhalsen är så förtjockas som kommer genom några spermier och i slutändan endometriet ändras så att inga ägg kan bosätta sig och växa.

Vem kan använda Cilest?

Du ansvarar för att ta Cilest passar om du är en över 18 årig kvinna som varken är gravid eller ammar och vill förhindra med en låg dos piller.

Vem bör inte ta Cilest?

Scil är inte lämplig för kvinnor som är gravida eller tror att du är gravid. Dessutom bör kvinnor vara förenliga med hjärt-, lever, cirkulationsproblem eller högt blodtryck, rökning och avstå mer än 35 år av kvinnor som använder dessa piller. Även om du har någon av följande sjukdomar eller har haft, är det viktigt att inte ta Cilest: flebit, blödning, hepatit, gulsot, systemisk lupus erythematosus (SLE), herpes, svår klåda, otoskleros eller tumörer i bröst, livmoder eller äggstock, den Rotor syndrom, Dubin-Johnson syndrom, porfyri, levertumörer, måttlig eller svår högt blodtryck, hyperlipidemi eller gallsten. I detta avseende är det viktigt att all hälsoinformation, såsom läkemedel, eller glömma i online-samråd eller för att inte nämna.

Hur använder jag Cilest?

För omedelbart skydd, är det viktigt Cilest första dagen av din period att ta. Det är också möjligt, Cilest tills Dag 5 av perioden för att ta vilka garantier men först efter 7 dagar av fullständigt skydd. Du tar en Cilest om 21 dagar i din cykel och sedan göra ett uppehåll på 7 dagar. Om de senaste sju dagarna, börjar man på nästa karta Cilest.

Under dessa 7 dagar du har en extra blod, när din kropp utsöndrar hormoner igen registreras. Det är inte en normal period eftersom ingen ägglossning har skett. Det finns ingen anledning till oro vid denna tid för att ge extra skydd eftersom de är också helt skyddade av den fortfarande finns i kroppen hormoner.

Vilka är biverkningarna av Cilest?

Biverkningar inträffar, särskilt för kvinnor, visar en känslig reaktion på droger. Detta är fallet när kvinnor undviker för första gången med Cilest eftersom deras kroppar ännu inte är bekant med de inneslutna hormoner. Däremot förefaller dessa symtom inte på varje kvinna och försvinner inom några dagar. De vanligaste biverkningarna är illamående, kräkningar, huvudvärk, ömhet i brösten, viktförändringar, vätskeretention och vaginala infektioner.

Var kan jag köpa Cilest?

Cilest, kontakta oss enkelt och diskret på nätet. Det är bara viktigt att du fyller i gratis online konsultation och en av våra legitimerade läkare kan kontrollera din behörighet. Din konsultation är godkänd, läkaren ett recept och skicka det till vår partner apotek som levererar medicin sedan beställts av UPS till dig. Du kommer att få paketet nästa dag.

Vill du lära dig mer om utbud som erbjuds av receptapoteket.com piller, så varför inte besöka vår sida för p-piller.

Läs mer om p-piller är tillgängliga online.