Home / P-Piller beställ Yasmin Köpa Yasmin yasmin 30mcg yasmin 3mg yasmin online Yasmin p-piller Yasmin säljes / Köpa Yasmin säljes online - beställ Yasmin p-piller 3mg/30mcg

Köpa Yasmin säljes online - beställ Yasmin p-piller 3mg/30mcg

Vad är Yasmin?

Yasmin är i kategorin p-piller en av de vanligaste p-piller på marknaden. Särskilt för kvinnor som söker ett bekvämt och säkert sätt att förhindra graviditet, är Yasmin en av de mest effektiva preventivmedel.


Yasmin p-piller får du säkert och bekvämt för oss. För varje beställning erbjuder vi en gratis konsultation online med en av våra läkare. Efter att utfärda receptet kommer att skickas till din p-piller gratis av UPS.

I kliniska tester Yasmin visat en nästan 100% trygg hamn, vilket innebär att bland 100 kvinnor kör mindre risk än en kvinna att bli gravid. Till skillnad från andra p-piller, det är när du tar Yasmin ingen viktökning.

Den Yasmin p-piller är en kombination piller består av artificiellt producerade östrogen och progesteron. Mini-piller, men består huvudsakligen av progesteron. Yasmin skyddar dig på tre sätt från en oönskad graviditet. De två viktigaste ingredienserna är etinylestradiol (30 mg) och drospirenon (3 mg).

Vilka är fördelarna med Yasmin?

En av de viktigaste fördelarna med p-piller Yasmin är den komfort och säkerhet som den erbjuder som preventivmedel när du tar det på den första dagen av perioden. Yasmin är att föredra av många kvinnor eftersom det inte finns några obehagliga biverkningar som viktökning, som mycket väl kan förekomma med andra piller. Observera att du kan ha att Yasmin inte är föreskriven för hudproblem, men de hormoner som finns positiva effekter på hud och hår.

Hur Yasmin?

Yasmin 3 sätt att skydda sig mot oönskade graviditeter, eftersom de båda innehåller konstgjorda östrogen och progesteron. Först förhindrar ägglossning, så som bara kan finnas någon befruktning. För det andra, förtjockad slem i livmoderhalsen så att inga spermier kan tränga in i livmodern. För det tredje är en förtjockning av livmoderslemhinnan förhindras, så att inga ägg kan bosätta sig och växa.

Vem kan använda Yasmin?

Du är kvinna och över 18 år, letar efter en långvarig låg dos piller för att förhindra graviditet, kan du beställa från oss på nätet Yasmin.

Vem ska inte använda Yasmin?

Ta inte Yasmin inte vet om du är gravid eller misstänker att du är gravid. Om de lider av följande bör du överväga ett annat preventivmedel som Yasmin är: blodpropp eller stroke, cirkulationsproblem, klaffsjukdom, gulsot, buksmärta eller vaginal blödning, livmoder-eller bröstcancer, njur-eller leversjukdom, rubbningar i binjuren, högt blodtryck eller om du regelbundet lider av migrän. Vi rekommenderar dig starkt att nämna några av dina mediciner eller sjukdomar i online-undersökning.

Som Yasmin är tagen?

Helst tar det första pillret på första dagen av din period, vilket också ger dig omedelbart skydd. Med detta piller kan du den första p-piller till 5 Att ta dagen av din menstruation. Du måste dock noteras att man måste förhindra ytterligare under de närmaste 7 dagarna. Du kan bestämma dig om du tar p-piller med måltider eller inte. För att få en rutin och inte tar p-piller för sent, ska du ta varje dag vid samma tidpunkt. Du tar ett piller i 21 dagar, följt av en sju dagar paus. Under denna paus, du är skyddad mot graviditet.

Vilka är biverkningarna av Yasmin?

Ett receptbelagt läkemedel kan orsaka biverkningar som är intoleranta av ingredienserna. Om du använder Yasmin piller för första gången kan du uppleva några milda biverkningar som din kropp är dessa ämnen som används i detta läkemedel inte används. Men dessa försvinner oftast inom några dagar och inte förekommer alls. De vanligaste biverkningarna av Yasmin är huvudvärk, mensvärk, bröstsmärtor, buksmärtor och illamående.

Kan jag köpa Yasmin online?

Du kan beställa Yasmin enkelt och tillförlitligt på vår hemsida. Har ni beslutat om en behandling, så måste du ta några minuter att fylla i ett frågeformulär om din hälsa. Vår läkare är grunden för besvarade frågor för att avgöra om den valda behandlingen är lämplig för dig. Om så är fallet, då du kommer att ges ut ett recept, debiteras inköpspriset för ditt angivna kontot och vidarebefordras receptet till vår partner apotek. Denna skickar sedan din beställning kostnadsfritt av UPS till din leveransadress.

receptapoteket.com erbjuder många p-piller. Om du vill ha mer information, besök vår webbplats för p-piller.

Läs mer om p-piller är tillgängliga online.