Home / Tidig utlösning Köpa Priligy priligy 30mg priligy 60mg priligy beställ priligy online priligy säljes / Köpa Priligy säljes online - beställ priligy 30mg, 60mg

Köpa Priligy säljes online - beställ priligy 30mg, 60mg

Priligy Misoprostol är för närvarande den enda tillgängliga receptbelagd medicin mot för tidig utlösning. Den är utformad för att hjälpa män som har problem med för tidig utlösning, tillbaka för att återta kontrollen över tidpunkten för ditt klimax. Misoprostol kan tas 30 minuter före samlag och har 3 till 4 timmar långa.

Priligy verk av Serontoninzufuhr på nerverna och därmed bromsar Ejakulationsreiz. Priligy försenade överklagandet lämnas in och hjälper din sexuella prestation med 200 till 300% längre. Misoprostol är i allmänhet tolereras väl. I studier visade bara ett fåtal frivilliga, milda biverkningar av läkemedlet.

Efter omfattande studier, har det lyckats, drogen dapoxetin, ett läkemedel riktade till för behandling av för tidig utlösning. Denna agent medger återvinning av kontroll över tidpunkten för utlösning.

Du kan köpa säkert online på Priligy receptapoteket.com. Klicka på Köp och välj önskad dosering. Om du tar Priligy för första gången rekommenderar vi att mindre dos för att starta. Borde inte ha önskad effekt, kan dosen ökas.

Beställningsprocessen innebär att svara på några medicinska frågor. En av våra läkare kommer då att utfärda ett recept för dig och vidarebefordra detta till våra apotek. Misoprostol är diskret förpackade och skickas inom 24 timmar.

Hur fungerar det?

Utlösningen är en reflex som utlöses av ett meddelande från hjärnan till nervsystemet. Nervceller kommunicerar detta budskap genom att släppa serotonin. Detta överbryggar klyftan mellan cellerna och överför budskapet innan det återvinns. Det är dock upp för snabbt, kommunikationen kedjan är bruten och detta kan leda till problem som depression eller för tidig utlösning. Misoprostol är en serotoninåterupptagshämmare (SSRI). Det bromsar Reabsorbtion av serotonin och förbättrar kommunikationen mellan celler. Detta möjliggör bättre kontroll av de impulser som utlöser utlösning.

Vem kan ta Priligy?

Priligy kan få alla på nätet när det är minst 18 år och man och lider av långvariga tidig utlösning. Många män som rekommenderades utlösning, redan inom 2 minuter av penetration, eller ibland ännu tidigare. Även män som har en stadig minskning av tiden till utlösning är fast besluten att rekommendera Priligy.

Vem bör inte ta den?

Män över 65 år och de med hjärtproblem ska inte ta Priligy. Även du bör försöka undvika detta läkemedel om du tar något av följande läkemedel: läkemedel mot migrän och depression, tramadol, johannesört, tryptofan, litium, tioridazin och linezolid. Även om du inte lider av något av ovanstående symptom, eller ta en av läkemedel är det viktigt i ditt on-line konsultation tala om alla mediciner eller sjukdomar som du lider.

Hur Priligy är tagen?

Du får i burkar Priligy 30 mg och 60 mg. Första gången du ska ta den låga dosen mg 30. Om denna dos inte är tillräcklig för önskad effekt, då den högre dosen kan väljas så länge som inga biverkningar har inträffat. Det rekommenderas att ta p-piller en timme före sexuell aktivitet.

Vilka är biverkningarna?

Det finns några lätta till måttliga biverkningar som förekommer, men inte för alla. Misoprostol är mycket korta, vilket väsentligt bidrar till att försvaga styrkan av biverkningarna, så det är en säker och effektiv lösning för ditt tillstånd. Lindriga biverkningar är: illamående, yrsel, huvudvärk, diarré, magont, uppsvälldhet eller kräkningar.

Var kan jag beställa Priligy online?

Du kan beställa säkert och tillförlitligt Priligy med oss ​​online. Vi erbjuder ett fritt och konfidentiellt online-samråd med noter av läkare om behandlingen är säker för dig. Om så är fallet, ett recept utfärdas och skickas till apoteket, som sedan skickar paketet vidare att du behöver betala direkt via UPS. Du sparar tid och pengar.