Home / Akut P-piller Köpa Levonelle levonelle online norlevo beställ NorLevo NorLevo säljes / Köpa Levonelle NorLevo säljes online - beställ NorLevo

Köpa Levonelle NorLevo säljes online - beställ NorLevo

Vad är Levonelle Norlevo?

Levonelle är en version av “dagen efter” piller, som kan tas upp till 3 dygn efter oskyddat samlag för att skydda mot befruktning. Ju tidigare akuta preventivmedel tas, bör det högre chans för graviditet undvikas.

Levonelle tolereras i allmänhet väl och har få biverkningar. Dagen-efter-piller är lämplig för kvinnor i åldern 18 år och kan beställas på nätet. Per menscykel men kan bara akut-p-piller kan användas, därför måste förhindras fram till slutet av cykeln med en kondom och ett hormonellt preventivmedel i det här fallet ger ingen säkerhet.

Vid ett dagligt intag av Levonelle, är den genomsnittliga skydd från befruktningen till 85%. Dock är säkerheten mycket högre, 95% då p-piller tas direkt efter att förebygga olyckor. Levonelle kan beställas som en försiktighetsåtgärd i förväg, så du kan vidtas omedelbart, bör det inte komma att ha oskyddat sex.

För att handla på Levonelle receptapoteket.com online, behöver du bara fylla i vår medicinska frågeformulär. Detta gör att våra läkare att avgöra om du kan ta p-piller säkert. Leverans kommer att ske med den fria Express Frakt för dig inom 24 till 48 timmar. Observera att vi bara erbjuder dagen-efter-piller i förebyggande åtgärder, eftersom vi inte kan garantera leverans i tid.

Vilka är fördelarna?

Levonelle eller p-piller kan då kallas, upp till 72 timmar efter att du haft oskyddat sex vidtas för att förhindra graviditet. Ju snabbare du tar Levonelle, desto mer sannolikt är det att det fungerar. Ta det den första dagen efter oskyddat sex, är effekten 95%. Om det tas efter 25 till 48 timmar, är Levonelle endast effektivt till 85%, som dock fortfarande är en hög sannolikhet att inte bli gravid.

Hur Levonelle?

Under ägglossningen, äggstockarna producerar progesteron, ett kvinnligt hormon som förhindrar ytterligare ägglossningen. Den aktiva substansen levonorgestrel, spelar framför kroppen att ägglossningen redan har inträffat, genom att avge en hög grad av artificiell progesteron. Produktionen av detta hormon förhindrar ytterligare ägglossning. Levonorgestrel förtjockar livmoderhalsen också, så det blir svårare för spermierna genom slidan in i livmodern. Ju mindre chans att spermierna överleva eller nå livmodern, desto troligare är det att ägget befruktas.

Vem kan köpa Levonelle?

Om du är 18 år gammal, då kan du köpa Levonelle online. Men om du är 16 år eller yngre, måste du först gå till läkaren eller till en familjerådgivning.

Vem bör inte ta detta läkemedel?
Du ska inte ta Levonelle om du är allergisk mot eller gestagen levonorgestrel. Även med lever-eller tarmsjukdomar, är intaget rekommenderas inte. Detta läkemedel kan påverkas negativt av johannesört.

Hur tar jag Levonelle?

Levonelle kan tas när som helst under menstruationscykeln med ett glas vatten och detta bör ske så snart som möjligt efter oskyddat samlag. Om du normalt använder p-piller som preventivmedel, så ska du fortsätta att göra det, eftersom Levonelle kan tas endast en gång inom en cykel. Ändå är extra skydd rekommenderas av en kondom till nästa period.

Finns det några biverkningar?

De flesta kvinnor har inga biverkningar, som Levonelle innehåller endast ett hormon, progesteron, vilket betyder att det är osannolikt att du känner dig obekväm, så tycker inte i tidigare versioner av p-piller. Den kort verkningstid jämfört med ellaOne är det mindre risk att drabbas av biverkningar. Bekräftade biverkningar är huvudvärk, magont, diarré och trötthet. Din tid kan också användas senare efter att ha tagit p-piller, som kan orsaka blödning mellan menstruationerna eller innan din nästa mens.

Hur kan jag beställa Levonelle?

Du kan Levonelle nätet beställa från oss, om du är 18 år gammal. Du behöver bara svara på några medicinska frågor, kontrollerar läkaren tjäna, oavsett om du är lämplig för behandling. Då drog sedan skickas direkt från vår partner apotek med fri expressfrakt till dig. Observera att dagen-efter-piller kan beställa från oss precis som en försiktighetsåtgärd. Om din preventivmedel har misslyckats och du behöver ett akut preventivmedel, gå direkt till läkaren eller apoteket.