Köpa Intrinsa säljes online - beställ Intrinsa 300mcg

Vad är Intrinsa?


Intrinsa är en testosteron-öka libido plåster för kvinnor som har förlorat sin lust till sex efter en hysterektomi. Om äggstockarna har tagits bort, kan kroppen inte producerar mer testosteron och libido minskar, vilket är en form av kvinnlig sexuell dysfunktion.

Du kan köpa Intrinsa säker och tillförlitlig online med oss, genom att besvara några medicinska frågor som ligger till grund för våra läkare recept utställning. Intrinsa är säker och lämplig för dig, då utfärdade ett recept apotek och våra partners kommer sedan att skicka din beställning via gratis expressfrakt.
Intrinsa är en diskret patch som genom att ständigt leverera testosteron genom huden in i blodet, hjälper till att normalisera ditt sexliv igen.

Intrinsa är inte bara limmas och synlig på buken och kan återställa din sexlust inom mindre än 4 veckor. Studier har visat att användning 73% av kvinnorna, Intrinsa, haft sex mer tillfredsställande än tidigare och mer än 56% har hittat en påtaglig ökning av deras sexuella lust.

Vilka är fördelarna?

Intrinsa är ett receptbelagt läkemedel för behandling av kvinnlig sexuell dysfunktion, kvinnor som har gått igenom en hysterektomi i en tidig menopaus, hjälpa till att leva ett normalt sexliv. Intrinsa är diskreta och kan bäras under kläderna, där ingen ser dem. Kvinnor som använder Intrinsa Plåster har redan börjat inom 4 veckor för att märka skillnader. De flesta kvinnor har tre gånger mer sex än före behandlingen.

Hur användning av Intrinsa plåster?

Intrinsa Plåster kan bäras i flera dagar i sträck. Plåstret ska appliceras på huden på magen. Plåstret är stadigt minskar testosteron i blodet och stimulerar sexlust och energi nivåer. Denna behandling är tänkt som en långsiktig lösning för kvinnlig sexuell dysfunktion.

Vem kan använda Intrinsa?

Intrinsa plåster är lämpliga för kvinnor som har låg libido efter att de fått både livmodern och äggstockarna bortopererade och ta östrogen ersättare.

Vem kan inte tillämpa denna behandling?

Du bör inte använda Intrinsa om du hade hjärtsjukdom eller har lever-eller njursjukdom eller har haft eller lider av diabetes, möjligen på grund testosteron kan sänka blodsockernivån. Diskutera en eventuell behandling, men med din läkare.

Hur använder jag Intrinsa?

Om du använder Intrinsa, läs bipacksedeln noggrant. Det bör vara limmade bara ett plåster på en ren, torr, hårfri och frisk kropp till huden i nedre delen av buken nedanför midjan. Du måste ändra Intrinsa plåster var tredje eller fjärde dag, dvs en vecka med 2 fläckar. Om du efter 3-6 månaders behandling visar inga förändringar i dina symtom, så ska du prata med din läkare och gå igenom behandlingen.

Vilka är biverkningarna av Intrinsa?

Även biverkningar av receptbelagda läkemedel är normala, det betyder inte att de förekommer i varje människa. Biverkningar som sannolikt kommer att uppleva hudutslag, irritation, klåda och rodnad i området av plåstret. Om det händer, då du plåstret på ett annat ställe och återanvända den irriterad fläck på huden med en fuktighetskräm. Alla andra allvarliga biverkningar bör behandlas av din läkare så fort du märker dem.

Hur kan jag köpa Intrinsa plåster på nätet?

Du behöver beställa Intrinsa online-svara på några medicinska frågor som ligger till grund för våra läkare att avgöra om behandling är rätt för dig. Uppgifterna kommer att behandlas konfidentiellt och endast är kända för dig och vår läkare. Om du är berättigad till behandling, då läkare och ett recept från våra brittiska registrerade apotek skickar läkemedel beställts av fria expressleverans.