Home / Akut P-piller ellaOne 30mg ellaone beställ ellaone online ellaone säljes Köpa ellaOne / Köpa ellaOne säljes online - beställ ellaOne 30mg

Köpa ellaOne säljes online - beställ ellaOne 30mg

Vad är ellaOne?


ellaOne är avsedd för akuta preventivmedel och dagen-efter-piller med den längsta durationen. ellaOne drabbar upp till 5 dygn efter oskyddat samlag. Studier har visat att ellaOne om det tas omedelbart, erbjuder ett 98% skydd mot graviditet. Det var därmed mindre än 2 av 100 kvinnor blir gravida trots att ellaOne.


Effekten av ellaOne kontrollerats medicinskt. Detta läkemedel förhindrar en oönskad graviditet, där man undertrycker ägglossningen och begränsar rörligheten av spermier. Kan en uppfattning verhindet efter oskyddat samlag.

ellaOne en form av piller är det och bör endast användas i nödfall. Den fungerar inte som en vanlig preventivmetod. De biverkningar som oftast hålls dock låg, är den enda akuta preventivmedel som lämpar sig för kvinnor över 18 år. Det akuta p-piller kan beställas online och via gratis expressfrakt vanligtvis skickas inom 24 timmar.

Dagen-efter-piller ellaOne kan beställas online på receptapoteket.com i förväg, så du kan reagera snabbt i nödsituationer och är skyddade så snabbt som möjligt. För att beställa ellaOne, helt enkelt svara på några medicinska frågor. Vår läkare godkänner din ansökan, så att läkemedlet levereras direkt till dig från våra apotek.

Vilka är fördelarna?

ellaOne förhindrar graviditet upp till 5 dygn efter oskyddat samlag eller efter misslyckad preventivmedelsanvändning av den normala. Det är två dagar längre än den vanliga dagen-efter-piller, Levonelle. Kliniska tester har visat att ellaOne under de tre första dagarna mycket mer effektivt för att förhindra en graviditet, sedan dess har blivit gravid under denna tid, färre kvinnor än med den alternativa akut p-piller Levonelle.

Hur ellaOne?

Under cykeln fortsatte äggstockarna släpper ett ägg. Det är progesteron frigörs i kroppen för att signalera äggstockarna att producera fler ägg. Den aktiva substansen i ellaOne förändrat progesteron nivåer i kroppen, så att mognadsprocessen är fördröjas tills övergång till befruktning.

Vem kan ellaOne köpa på nätet?

Varje kvinna över 18 år, har misslyckats i den andra preventivmedel eller haft oskyddat sex, kan ansöka om att akuta preventivmedel. Du bör inte använda ellaOne, om du redan är gravid. ellaOne bör vidtas endast i nödsituationer och kan inte ersätta en vanlig preventivmedel. Det är säkert för ammande kvinnor att ta ellaOne. Men du bör vänta med amning 36 timmar efter intag dagen-efter-piller

Vem bör inte ta sådana akuta preventivmedel?

ellaOne akuta preventivmedel är kanske i kombination med läkemedel mot HIV, är bakteriella infektioner eller växtbaserade läkemedel såsom Johannesört inte lika effektiva. Vi rekommenderar att du ser din online konsultation någon typ av medicin eller naturläkemedel du tar nämna.

Hur ellaOne jag en?

EllaOne p-piller ska tas inom 5 dagar (120 timmar) med ett glas vatten efter oskyddat samlag eller efter misslyckad preventivmedelsanvändning av den normala. ellaOne kan tas med eller utan mat. Om du kräks inom 3 timmar efter intag av det, informera din läkare så snart som möjligt. ellaOne kan tas endast en gång under cykeln. Efter att ha tagit ellaOne, skall du fortsätta med ditt vanliga preventivmedel och även förhindra även med kondomer, för att vara säker och inte fortfarande vara gravid.

Finns det några biverkningar?

Biverkningar i ellaOne är sällsynta, men förekommer ändå. Vanliga biverkningar är illamående och trötthet. Inte så ofta oregelbundna blödningar, diarré, kräkningar, huvudvärk, buksmärtor, yrsel och en sen period. Biverkningarna är lindriga och varar inte särskilt länge på. Om de kvarstår, informera din läkare så snart som möjligt.

Hur kan jag köpa ellaOne?

Du kan beställa online på ellaOne oss efter att du har fyllt i ett kort gratis konsultation online, som hjälper läkaren avgöra om behandlingen är rätt för dig. Det tar inte lång tid och läkemedlet levereras kostnadsfritt en gång receptet utfärdas.