Home / P-Piller beställ Dianette dianette 2mg/35mcg Dianette Diane Dianette online Dianette p-piller dianette säljes Köpa Dianette / Köpa Dianette (Diane) säljes online - beställ Dianette p-piller 2mg/35mcg

Köpa Dianette (Diane) säljes online - beställ Dianette p-piller 2mg/35mcg

Vad är Dianette (Diane)?

Dianette (Diane 35) är också känd som “The Pill” och erbjuder nästan hundra procentigt skydd mot graviditet. Dianette p-piller tas dagligen under en period av 21 dagar och är bland de mest effektiva åtgärderna för preventivmedel på marknaden. Medan du tar p-piller behöver du inte oroa dig för användningen av ytterligare åtgärder för att skydda mot befruktning.

Du kan beställa dessa piller säkert och diskret online på receptapoteket.com. Vi erbjuder ett helt konfidentiell rådgivning som en del av vår beställning, så våra läkare kan se till att den behandling de föreskriver det rätta för dig. Dina piller kommer att skickas via fri frakt, så du får din medicin nästa dag.

Bortsett från det faktum att p-piller Dianette är en bekväm preventivmetod, är det också för att behandla akne och hirsutism (kraftig hårväxt) hos kvinnor. Dianette p-piller innehåller två aktiva substanser, konstgjorda östrogen och progesteron. De viktigaste ingredienserna är 2 mg cyproteronacetat och etinylestradiol 35 mikrogram, att erbjuda en trefaldig effekt. Detta piller har anti-androgen effekt och är så effektiv i hanteringen av oönskad hårväxt och akne.

Vilka är fördelarna med Dianette?

Liksom andra piller skyddar Dianette omedelbart om det tas den första dagen av perioden. Det tas en gång om dagen och sedan ett väldigt trevligt sätt att skydda sig mot graviditet. Dianette har en anti-androgen effekt, vilket också är anledningen till att det är så effektivt vid behandling av överdriven hårväxt och akne hos kvinnor.

Diane ser ut som 35?

Dianette innehåller både konstgjorda östrogener och gestagener. Dessa två hormoner agera på ett naturligt sätt att låta kroppen tror att ägglossningen redan har skett, så att kroppen inte är beredd att ta emot en nyutgiven ägg. Dianette ser också till att livmoderslemhinnan inte tjockna och aldrig ett ägg frigörs. De tjockare också livmoderhalsen för att förhindra penetration av spermier.

Vem kan ta Dianette?

Du kan köpa Dianette online efter att du gjort en kostnadsfri konsultation online är du över 18 år och vill använda detta piller för att förhindra graviditet.

Vem kan inte 35 ta Diane?

Du ska inte ta Dianette om du är gravid, tror att du är gravid eller ammar. Också rekommenderas inte för kvinnor som tar höga kolesterolvärden, högt blodtryck, diabetes, en serie av slag, cirkulationsproblem, över 35 år och för kvinnor som röker.

Diane tas som 35?

P-piller är oftast effektiva när de tas den första dagen av perioden. Du kan ta Dianette men också att den femte dagen av blödningen, men måste vänta sju dagar innan du är helt skyddad. Du tar en tablett på 21 för 28 dagar i din cykel och sedan göra en sju dagars paus under vilken du är fullt skyddad. Under 7 dagars uppehåll, har du en period som blödning, så kallad bortfallsblödning. Du kommer att uppleva din mens som vanligt, eftersom ingen ägglossning sker så att du inte upplever svår smärta och obehag.

Vilka är biverkningarna?

Hos kvinnor som är känsliga för de aktiva ingredienserna cyproteronacetat och etinylestradiol biverkningar kan uppstå. Dessa är dock endast milda och försvinner när kroppen anpassar sig till hormoner. Om biverkningar kvarstår, bör du välja ett annat piller. De vanligaste biverkningarna är menstruationsblödning, spotting, huvudvärk, upprördhet magen, illamående, ömma bröst, förändringar i vikt, och minskad sexuell lust.

Kan jag köpa Dianette på nätet?

Du kan köpa Dianette online från oss efter du har slutfört en konfidentiell konsultation online för att bekräfta att våra läkare kan avgöra om den här processen är säker på grund av din medicinska historia och din hälsa är för dig. Är allt okej, då ett recept utfärdas och skickas till vår partner apotek där det kommer att testas före leverans. Om du inte är lämpade för Dianette, då det inte kommer att debiteras för dem.

receptapoteket.com erbjuder ett brett utbud av p-piller. Besök vår webbplats för att lära sig om p-piller för mer.

Klicka här för att se vad andra piller är tillgängliga online.