Home / P-Piller beställ Cerazette cerazette 75mcg Cerazette online Cerazette p-piller Cerazette säljes Köpa Cerazette / Köpa Cerazette säljes online - beställ Cerazette p-piller 75mcg

Köpa Cerazette säljes online - beställ Cerazette p-piller 75mcg

Vad är Cerazette?

Med Cerazette, en mini-piller, är du garanterad ett 99% skydd mot graviditet. Den väsentliga skillnaden mellan mini-piller till det normala p-piller är som ingår i mini-piller, progesteron bara, och inga konstgjorda östrogen.

Du kan beställa Cerazette bekvämt och säkert online med oss. Innan du beställer dig att svara bara gratis online frågeformulär som du skriver in information om din hälsa och mediciner du tar. Alla dina uppgifter kommer att hållas strikt konfidentiellt och är endast för lämplighet för visst läkemedel och används. Våra läkare kan avgöra baserat på den information som lämnas, om det är säkert för dig. Han ställer därefter ut receptet och då du får beställas kostnadsfritt av UPS.

Den aktiva substansen finns i Cerazette desogestrel och förhindras i motsats till vanliga mini-piller ägglossning. Den normala mini-piller skyddar bara genom att ändra slem i livmoderhalsen och livmodern. Det extra skydd till en av de mest effektiva gör Cerazette mini-piller.

Cerazette är lika effektiva i sin effekt som kombinerade p-piller, men innehåller inga konstgjorda östrogener. Detta faktum gör det säkrare för ammande eller kvinnor rökning eller för kvinnor över 35 år. Medan andra mini-piller måste tas dagligen inom en viss tidsram på 3 timmar med Cerazette en dos på upp till 12 timmar efter den vanliga dosen.

Vilka är fördelarna med Cerazette?

Om Cerazette tas den första dagen av perioden har det varit som ger omedelbart skydd. För kvinnor som inte tål östrogen Cerazette är lika effektiv som den traditionella p-piller. Det lindrar också smärta hos kvinnor under menstruationen. I kliniska studier avgöra ungefär 94% av kvinnorna att om du tar Cerazette under hennes tid hade signifikant mindre smärta.

Hur Cerazette?

Cerazette gör att kroppen tycker om ägglossningen redan ägt rum och chanserna för att en ägglossning inträffar när du använder Cerazette, är mycket låga. Dessutom ger det skydd som de vanliga mini-piller genom att det hindrar livmoderslemhinnan att tjockna den och spermier hindras från att komma in i livmodern genom tjockare slem i livmoderhalsen.

Vem kan ta Cerazette?

De flesta friska kvinnor över 18 som söker en långsiktig preventivmedel är lämpliga för användning av Cerazette. Det är viktigt att läkaren under gratis online konsultation om din medicinska historia och din nuvarande hälsoinformation, för att säkerställa att denna behandling är rätt för dig.

Vem är inte lämplig för att ta Cerazette?

Gravida kvinnor eller de som tycker att vara gravid eller allergisk mot desogestrel bör inte ta Cerazette. Även om du redan lider av cirkulationsproblem, bröstcancer och nyligen hade gulsot eller odiagnostiserade vaginal blödning är Cerazette inte säker.

Eftersom Cerazette används?

Cerazette är en del av mini-piller och tas under hela 28 dagar i din cykel utan en paus mellan förpackningar. Detta piller kan tas upp till 12 timmar efter intag av normal tid, antingen med eller utan mat och ändå ger tillräckligt skydd, inte som andra piller.

Vilka är biverkningarna?

I kvinnor som tar Cerazette för första gången, kan orsaka biverkningar eftersom kroppen inte är van vid ingredienserna. Men anpassar kroppen ganska snabbt utan alltför mycket besvär det orsakar också. Cerazette innehåller inga syntetiska östrogen, vilket gör dem idealiska för kvinnor som kämpar med huvudvärk och andra biverkningar i samband med östrogen, till exempel när man tar kombinerade preparat. De vanligaste biverkningarna är humörsvängningar, dock minskad sexuell njutning, huvudvärk, illamående, akne, bröstsmärtor, viktökning och oregelbundna eller inga perioder.

Cerazette kan jag köpa på nätet?

Ja, du kan Cerazette säkra och pålitliga online beställa från oss. Om du har valt önskad medicin, då behöver du bara fylla i det fria, kort konsultation online. Vår legitimerad läkare kommer att granska din information och avgöra om det är den bästa behandlingen för dig. Om Cerazette är lämpligt för dig, då du kommer att ges ut ett recept. Receptet är utfärdat, då det går direkt till våra partners och apoteket skickar du dina p-piller av UPS.

receptapoteket.com har ett brett utbud av p-piller. För mer information om p-piller finns på våra informationssidor.

Läs mer om p-piller är tillgängliga online.